Харкiв

23:27
До 198 річниці з Дня народження Великого Кобзаря у Саду Шевченка зібралися представники майже всіх українських громадських організацій та політичних партій. За світле майбутнє України молилися Дажбогу й Ісусу Христу.
14:39
Дахи лозівських п’ятиповерхівок в 5-му мікрорайоні протікають, не зважаючи на ремонти.
23:57
Андрій Парамоном поділився своїми історичними розвідками про скасування кріпацтва на теренах Слобожанщини і наслідки цієї реформи. Доповідь краєзнавця викликала жваву дискусію.
15:15
Однак колишній директор, який пішов з посади півроку тому, здивувався: говорить, що залишав працездатне підприємство.
01:53
Кожного року у першу п’ятницю березня жінки моляться за постраждалих в часи війн і революцій, збирають пожертви для потребуючих і моляться за одну з країн світу, що входить до цього екуменічного руху жінок.
13:53
Міносвіти і науки України може скоротити кількість годин української мови за рахунок інформатики та другої іноземної.
12:23
Сто тисяч доларів за виділення земельної ділянки - за таке затриманий голова селищної ради райцентру Золочів на Харківщині.
11:56
Справді, так буде простіше! Тоді люди одразу все розумітимуть – не виникне ні запитань, ні заперечень, а тим більше намагання у чомусь переконати.
13:21
Таку ініціативу вже підтримали деякі громадські діячі з Києва, Львова і Донецька. Програма «Ласкаво просимо! WELKOMETOUKRAINE!» спрямована на збереження дружніх відносин з громадянами іноземних держав.
00:47
Більша частина учасників дискусії були проти святкування 23 лютого. Така позиція аргументувалася тим, що Україна є незалежною державою, тому свята мають бути, власне, українськими. Прихильники свята посилались на те, що дорослим юнакам варто частіше нагадувати про обов’язок захисту своєї держави, тому подібні свята ніколи не будуть зайвими.