Харкiв

22:16
Пансіонат огороджений високим металевим парканом. Відвідувачі мають пройти дві прохідні і зареєструватися у трьох журналах. Побачення з підопічними дозволяється лише з 10-ї ранку до 14-ї дня.
14:05
Автомобіль у Лозівському автодорожньому технікумі поставили на постамент у День закоханих, 14 лютого. Жартують, що так висловили свою любов до професії.
21:01
Сьогодні у Харківській міській раді підписаний Протокол про наміри встановлення партнерських відносин між Харковом та містом Марибор (Словенія). Незабаром, у березні, як передбачається, буде укладена повноцінна Угода про партнерство цих двох найбільших нестоличних міст своїх країн.
18:37
Професор Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, доктор історичних наук Володимир Сергійчук подарував для бібліотеки Свято-Дмитрівського храму УАПЦ підбірку власних історичних праць та виступив з доповіддю на тему: «Соборницькі орієнтири Ярослава Стецька».
11:25
Продукцію Лозівського сирзаводу заборонили для ввезення в Росію незважаючи на те, що він не працює вже п'ять місяців. Про це повідомив начальник відділу харчової і переробної промисловості Головного управління промисловості, транспорту і зв'язку Харківської облдержадміністрації Олександр Лагутін.
13:03
Закінчився 2011 рік. Тож спробуємо підбити підсумки роботи нашої організації за минулий рік. Основним досягненням, на наш погляд, є те, що за допомогою спецвипусків нашої газети та сайту у мешканців Пісочина, Рай-Оленівки та Надточіїв є можливість отримувати актуальну інформацію, обмінюватися своїми думками щодо життя усієї громади.
12:56
З кожним роком в Україні алкоголізм стає молодшим: оскільки алкоголем починають зловживати вже в раннім віці, то й звичайно захворювання алкоголізм розвивається раніше. Значною мірою це пояснюється тим, що слабоалкогольні напої в Україні зараз вважаються престижними і безпечними.
02:56
На перший погляд здається, що рідні, в яких є хоч одна крапля совісті, здавати в подібні заклади своїх батьків не будуть. А якщо людина опинилася там, то це дає підстави вважати, що рідних, які готові належним чином турбуватися про неї, немає. Але далеко не всі ситуації можна підлаштувати під це правило.
13:19
Нічим доїхати з Лозової до Слов'янська і навпаки. Електричку цього сполучення тимчасово скасували. Через це, в першу чергу, страждають студенти. Їм доводиться добиратися додому і до місця навчання з пересадками. Хлопці та дівчата, чекаючи транспорт, до 10 годин мерзнуть на вокзалах.
00:45
Можна лише здогадуватися, як саме ДП «Автосервіс» Публічного акціонерного товариства «Курязький домобудівний комплекс» (ПАТ "Курязький ДБК") виграє тендери на перевезення пасажирів, але не про це йдеться. Справа в тому, що якість перевезення пасажирів на маршруті № 1592 не покращується.