Харкiв

15:35
Харківський державний академічний український драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка практично подолав кризу і перебуває на першому місці за власними доходами серед харківських театрів. Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції начальник управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов.
17:09
3 лютого 2012 року голова Харківської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Швайка звернувся до прокуратури области із запитом про надання інформації щодо неможливости застосувати до очільника місцевої "Батьківщини" Арсена Авакова запобіжний захід у вигляді взяття на поруки.
08:43
Київський районний суд Харкова задовольнив скарги адвокатів чорнобильців Володимира Білоєнка та Петра Прокопенка і закрив порушені проти них кримінальні справи зі звинуваченнями в підробці документів.
15:16
2 лютого в Національному природному парку "Гомільшанські ліси" відбувся вже традиційний, дев'ятий український День бабака. В цей же день директору парку Олександру Мотляху був вручений диплом однієї з найбільших природоохоронних організацій Польщі "Na rzecz wszystkich istot" ("На користь всіх живих істот").
16:05
За постановою Кабінету Міністрів, централізоване гаряче водопостачання мусить оплачуватись в залежності від температури води, проте більшість вже встановлених лічильників здатна рахувати лише її загальну кількість.
14:01
Акціонерне товариство "Інвестор" Арсена Авакова продало практично всі активи в Україні. "За останній рік група "Інвестор" продала значну частину своїх активів на території України. Кажучи відверто - практично все", - зазначив Аваков.
12:03
Ще декілька днів тому Степан Сапеляк спілкувався зі своїми друзями. Ніхто, навіть не міг подумати, що ця дорога для них людина так швидко відійде у вічність.
22:48
Прокуратура Харківської області передала до суду справу відносно капітана і лейтенанта Лозівского міськрайвідділу міліції, яких звинувачують в тортурах. Міліціонери, на думку слідства, застосовували силу до 39-річного затриманого Ласло Коломпарова, який вистрибнув з вікна 4 поверху райвідділу.
18:04
31 січня 2012 року колишнього голову Харківської обласної державної адміністрації Авакова А.Б. притягнуто як обвинуваченого у кримінальній справі, порушеній 26 січня 2012 року прокуратурою області стосовно нього за фактом перевищення влади та службових повноважень за ч.3 ст. 365 КК України.
17:01
Цього року заплановано відкриття семи нових авіарейсів, повідомив комерційний директор Міжнародного аеропорту «Харків» Павло Прусак під час першої регіональної спеціалізованої конференції "Літаємо з Харкова".