Харкiв

17:58
Сьогодні у Дзержинському районному суді міста Харкова відбулось чергове судове засідання у справі Сергія Яковенка, якого було заарештовано напередодні виборів до місцевих органів влади.
22:19
Від молитов за Україну на ранкових службах в українських церквах Харкова до урочистих мітингів біля пам’ятника Тарасу Шевченка, каменя встановленого на честь проголошення Незалежності України, покладання квітів і живого ланцюга злуки.
17:00
Після короткої презентації нової книги Віталія Портникова «Тюрма для янголів» відбулося живе спілкування з автором. Його запитували про все: і чому він не йде на вибори, і що потрібно зробити для підвищення морального рівня населення, і що потрібно для повноцінної роботи вільного журналіста, і багато-багато іншого. Віталій Портников щиро і конкретно відповів на всі запитання.
16:01
Судовий процес тягнеться з 2006 року. Троє хлопців зі Євразійської спілки молоді за допомогою екскаватора пошкодили і закопали пам'ятний знак Української Повстанської Армії, який був встановлений 1992 року крайовою організацією Народного Руху України у Молодіжному парку Харкова.
14:35
Співали і про народження Ісуса Спасителя, і жартівливі народні пісні. Ворожили і згадували народні традиції. А завершився захід майстер класом з народного танцю.
01:17
Громадська Палата України на всеукраїнському рівні діє лише два місяці. Її осередки створені в 17 областях України. Метою цієї організації є координація дій та об’єднання зусиль представників різних громадських організацій задля вирішення спільних проблем.
09:21
Незважаючи на те, що тариф на вивезення й утилізацію твердих побутових відходів виведено з квартплати, оплатити цю послугу так само можна за єдиною квитанцією. Про це 19 січня повідомив начальник Єдиного розрахункового центру з оплати житлово-комунальних послуг публічного акціонерного товариства «Мегабанк» Юрій Сергєєв
00:08
Представники Харківського кобзарського цеху, що діє при товаристві «Спадщина», виконали слобожанські псальми та канти, частину з яких віднайшли і записали на теренах Харківської і Сумської областей.
13:03
Харківська обласна прокуратура подала до Дергачівського районного суду близько 60 позовів про визнання недійсними державних актів на право власності, про скасування держреєстрації та повернення ділянок "Березового гаю" поблизу мікрорайону П'ятихатки до державної власності.
13:20
"Korab Resources Ltd", австралійська компанія з видобутку корисних копалин, розглядає можливість покупки ліцензії на розробку родовища сланцевого газу в Східній Україні. Про це повідомляється в інформації цієї компанії, поширеній на Австралійській фондовій біржі.