Харкiв

11:46
До 15 лютого в приміщенні Громадського об'єднання "Поступ" усі охочі можуть взяти участь у підготовці «Українського вертепу», познайомитись з його історією і традиціями. Спільний проект Харківського літературного музею, Педагогічного університету ім. Г.Сковороди та ГО «Поступ» пропонує харків'янам мистецькі та книжкові виставки, майстер-класи з виготовлення різдвяних прикрас, зустрічі з творчими людьми
13:55
Кримська авіакомпанія щойно створена як дочірнє підприємство аеропорту "Сімферополь", для обслуговування нових рейсів по Україні використовує літак “SAAB-340″ шведського виробництва, орендований у одеської компанії "Південні авіалінії".
15:03
Хоровий ансамбль «Аніма» Лозівського училища культури та мистецтв (ЛУКіМ) переміг у конкурсі на честь відомого українського композитора і диригента 18-19 століть Дмитра Бортнянського. Конкурс проходив у Києві. Студенти ЛУКіМу змагалися з колективами відомих консерваторій та філармоній України.
13:02
Американську фірму “Gifts from a Far”, яка виграла один із тендерів на облаштування атракціонів для харківського «Центрального парку культури та відпочинку ім.М.Горького», неможливо знайти за адресою, яку вона вказала в тендерній документації. Про це в серії публікацій пише Сергій Бурлаченко у газеті «2000».
20:38
В перебігу підготовки до 70-річчя Харківсько-Полтавської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви 17 грудня 2011 р. в Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі м. Харкова пройшла чергова історико-богословська конференція «Досвід Харківсько-Полтавської єпархії в українському церковному житті діяспори (1944-1989 рр.)».
21:51
Цей фестиваль проводиться з 2006 року завдяки громадській орґанізації "Енерґія Миру". Весь цей час йому постійну підтримку надавали Територіальне управління енергозбереження у Харківській області, Управління паливно-енерґетичного комплексу ХОДА.
19:41
16 грудня на майдані Свободи зібралися активісти Харківського «Фронту Змін» з прапорами України та ЄС. Так вони вирішили нагадати владі, що українці поділяють європейські цінності й виступають за те, щоб Україна стала частиною ЄС.
13:01
Сьогодні о 6-тій ранку міліція затримала Володимира Проскуріна, голову громадської організації "Харківський міський комітет ветеранів Чорнобиля". Як заявив представник Центру зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, він був затриманий у зв'язку з кримінальною справою про підробку документів. Напередодні Проскуріну була направлена повістка, але він не з'явився, через те був доправлений до міліції примусово.
15:53
Традиція "підвішеної кави" народилася в Італії. А потім швидко, завдяки Інтернету, поширилась на інші країни. 24 листопада 2011 року перші кафе у Москві почали "підвішувати" каву. Рівно 5 днів знадобилося для того, щоб харківський журналіст Зураб Аласанія, прочитавши про це в Інтернеті, розповів власникам харківських кафе.
21:28
9 Грудня Будинок культури міліції зібрав талановитих дітей з усієї області, дітей із тих категорій населення, котрі особливо потребують підтримки та визнання.