Харкiв

22:33
Перше, що спадає на думку, коли на очі потрапляє безпритульний, який лежить на землі, - необхідно викликати “швидку”.
16:42
Ось вже два місяці лозівчани чекають ясності у питанні, до якої поліклініки звертатися з Нового року. Нагадаємо, виконком Лозівської міськради у жовтні прийняв рішення, що мешканців міста обслуговуватиме виключно міська медицина.
02:05
Вперше п'ять бібліотек Лозової — юнацька, міська, домаська (село Домаха) та дві панютинські (селище Панютине) — беруть участь у проекті Білла Гейтса «Бібліоміст».
04:17
Харківський осередок Української Народної Партії на Майдані Свободи привітав мешканців цього міста і всієї України з 20-річницею всенародної підтримки Акту проголошення незалежності. Також було проведено невелике політично-соціальне опитування.
23:34
За фактом злочину Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Харківській області матеріали перевірки з претензіями в порядку статті 97 КПК України направило до обласної прокуратури.
00:37
На цьому заході молоді просвітяни торкнулися теми ролі жінок в українському суспільстві. А про життєвий і творчий шлях Ольги Кобилянської розповіла фаховий філолог Ірина Злобіна.
23:20
Вбивство учасника голодування у Донецьку було скоєно 27 листопада поточного року. Геннадія Конопльова живцем затоптали працівники міліції та інших спецслужб. Сьогодні, загиблого шахтаря, чорнобильця і члена партії ВО «Батьківщина» харківці вшанували хвилиною мовчання і висловили свій протест проти дій чинної влади.
18:33
Біля входу в Харківську загальноосвітню школу № 59 може з'явитися погруддя кошовому отаману Запорізької Січі Іванові Сірку. Це питання обговорювалося на зустрічі Харківського полку імені Івана Сірка (його штаб якраз розташовується у школі № 59) з нащадками видатного козака і громадськими діячами Харківщини.
15:19
В останні роки все менше культурних заходів проводиться для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Гостро стоїть питання створення умов для духовного, естетичного та культурного розвитку цих категорій дітей для зменшення можливого ризику вчинення ними правопорушень.
14:14
Це трапилося в Жовтневому районі міста Харкова по вулиці Тімірязєва, 28. Але кримінальну справу до сьогоднішнього дня так і не порушено.