Харкiв

23:54
Такий випадок трапився сьогодні у вечері. В районі заводу «Коксохім» стояв страшенний сморід. Так, там люди щодня вдихають діоксид сірки і низку інших сполук, але сьогодні було набагато гірше ніж у звичайні дні. Вулицю Жовтневої революції покрило димом і на відстані 1,5 кілометри в коридорах житлових будинків стояв дим. Через вентиляційні отвори сморід пробирався і в самі квартири.
14:37
Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 9 листопада 2011 року задоволено касаційну скаргу прокуратури Харківської області у справі за позовом заступника прокурора області в інтересах держави в особі Головного управління юстиції в Харківській області до громадської організації «Євразійська спілка молоді» про примусовий розпуск (ліквідацію) об'єднання громадян.
17:56
Створений минулого року Харківський регіональний Громадський комітет із вшанування пам’яті жертв Голодомору-геноциду 1932 – 1933 років в Україні продовжив свою роботу в значно розширеному складі, до якого делеговані представники понад 35-ти громадських організацій, обласних та міських організацій політичних партій, окремі дослідники Голодомору-геноциду 1932-1933 років в Україні.
17:50
Нещодавно Харківський осередок Молодіжного націоналістичного конгресу передав письмове звернення до регіональних теле- та радіокомпаній з проханням відмовитися від трансляцій розважальних програм, шоу та фільмів в четверту суботу листопада (26.11.2011 р.) та внести корективи до програм передач, наповнивши ефір програмами та фільмами про Голодомори в Україні, які б відповідали жалобному настрою.
19:52
Під час зустрічі відбулась презентація першої книжки для айпадів, яка вийшла в Україні, і звичайно ж, традиційних паперових видань. Тепер казки Галини Малик зможуть читати мешканці всього світу.
11:42
Ліхтарі можуть горіти об 11 ранку, о 14 дня і коли завгодно. Найчастіше таке прапляється неподалік одного з виходів станції метро «Площа Повстання», по проспектах 50-річчя СРСР, 50-річчя ВЛКСМ, маршала Жукова.
00:10
Адреналін гоночних трас, бажаня швидкості і екстремальне водіння на межі можливого знову повертаються до України! Найбільш масштабні в історії українського автоспорту гонки на радіо-керованих автомобілях «Duracell Rally» пройдуть в 6 містах України в жовтні-грудні 2011 року під новим девізом «Duracell rallyturbo-серія», де буде ще більше азарту і спортивній конкуренції.
19:00
Реконструкція мосту біля вокзалу може зупинитися. Будівельники починають страйкувати. Їм давно не платять за роботу. Представники підрядної організації, яка ремонтує шляхопровід, проблему із виплатами коментувати відмовилися. А ось пересічних працівників за відвертість у розмовах з журналістом лякають суворими доганами.
17:14
Заперечити факт геноциду українського народу намагався голова координаційної ради російських організацій сходу України «Русское вече» Геннадій Макаров. Історичні факти й коментарі надавала дослідниця Голодомору в Україні 1932-1933 років Ніна Лапчинська.
16:00
В усіх містах України відбудуться панахиди, покладання квітів, жалобні мітинги і запалення свічок. Що на цей час планується у Харкові читайте нижче.