Харкiв

15:09
Рухаючись від станції метро «Площа повстання» у бік стадіону «Металіст» можна побачити цілу алею спотворених і вирубаних дерев. Жодних дозвільних документів на вирубку не має. Правоохоронні органи в черговий раз ігнорують заяви місцевих мешканців і на місце подій їхати не поспішають.
13:00
Харківська обласна державна адміністрація із залученням Громадської ради при ній працює над "реґіональною Проґрамою захисту прав споживачів у Харківській області на 2012-2015 роки".
22:33
Зустріч молоді розпочалася з перегляду відео-сюжетів про сучасне життя, роздратування, стреси, обряд хрещення і піст. Примітно, що кількість учасників зустрічі значно збільшилась, у порівнянні з попереднім разом.
13:29
«Український простір» - це незалежний загальноукраїнський громадсько-політичний та культурно-релігійний двотижневик, на сьогодні практично єдина україномовна газета Харкова. Видання покликане об'єднати українців, котрі живуть на рідній землі та поза її межами.
23:52
Проект «Україна читає» заснувала Вікторія Афанасьєва. Потім до цієї справи долучились різні громадські організації та небайдужі до освіти люди. Сьогодні відбувся одинадцятий крок акції.
17:56
Цей фільм про те, як Харків перетворився на острів життя у величезному океані смерті. Знімальна група об'їхала всі без виключення райони сучасної Харківської області. У кожному з них старші люди пам'ятають важку осінь, страшну зиму і весну, що не принесла надії.
22:29
Володимир Кухар має великий досвід спілкування з політиками, депутатами і чиновниками. Наразі, він об’їздить усі регіони України аби ознайомитися з місцевими громадськими організаціями. Найближчим часом Володимир Кухар планує офіційно зареєструвати громадську організацію «Українська альтернатива».
03:02
Мати немовляти вела здоровий спосіб життя і мала добрий фізичний стан. Імовірно, що такий випадок трапився через надзвичайно складні екологічні умови даного мікрорайону.
14:25
Викопали небезпечну знахідку на півметровій глибині у лісосмузі поблизу с. Чернігівське
12:33
Під час Другої світової війни на Галичині перетнулися шляхи українців, поляків і євреїв. Кожен з трьох народів зазнав утисків, переслідувань і втрат. Саме про це розповідає фільм «Три історії Галичини».