Харкiв

22:49
У Харкові створений регіональний громадський комітет із вшанування пам’яті жертв голодомору-геноциду 1932-1933 років в Україні. Сьогодні, 16 листопада 2011 року Харківська обласна (крайова) організація НРУ разом з іншими учасниками обласного Комітету опору диктатурі провела пікетування сесії Харківської міської ради. Пікет був приурочений фінансовим «досягненням» міського голови за рік. Члени обласного Комітету опору диктатурі означили своє представництво одним прапором та плакатом від кожної організації.
22:12
Представник Харкова у Першій лізі Чемпіонату України з футболу в останній грі в цьому році поступився лідеру ліги – «Говерлі-Закарпаття» з Ужгорода.
14:34
На виставці представлені роботи більше сотні студентів. Фотографії тварин, комах і птахів вражають не лише чіткістю, а й оригінальністю живого кадру.
11:45
При проведенні митно-прикордонного контролю вагону-ресторану потягу, було запропоновано задекларувати обмежені до переміщення речі пасажирів та співробітників вагону. Під час опитування ніхто з громадян не заявив про переміщення предметів, які підлягають декларуванню.
22:15
Письменник розповів про своє дитинство і зачитав вірші та переклади з німецької мови поезії Рільке. На зустріч з Віктором Бойком завітали місцеві поети, музиканти і шанувальники.
13:44
Дарина Хрисанфова навчалася за напрямком монументально-декоративного розпису. Зараз викладає живопис і композицію при кафедрі монументального живопису в Харківській Державній Академії Дизайну і Мистецтв.
21:25
Фахові лікарі, які мають постійне місце роботи, у вільний час надавали допомогу хворим при Свято-Дмитрівському храмі УАПЦ. Всі консультації були безкоштовними. За час роботи церковної амбулаторії лікарську допомогу отримало понад 3 тисячі хворих.
20:41
Традиція цього свята була започаткована три роки тому за ініціативою Спілки Української Молоді, товариства «Спадщина» та громадського об’єднання «Шемети». Сьогодні в Харкові зібралися відомі журналісти півдня і сходу, громадські діячі і політики.
00:15
Питання самореалізації й успішності розглядали з психологічної і християнської точки зору. Кожен учасник зустрічі висловив своє власне бачення розвитку людини в суспільстві і прокоментував обрані цитати Матері Терези, Ліни Костенко та відомих філософів різного часу.
01:40
Під час Суспільних Днів Української Греко-Католицької Церкви прозвучала низка повідомлень про потребуючих, що перебувають у місцях позбавлення волі та інтернатах.