Харкiв

01:17
З 14.00 до 16.00 представники громадянського руху «Спільна справа» здійснювали відеозаписи усних висловлювань мешканців Харкова, які заявляли про своє незадоволення чинним президентом і вимагали його якнайшвидшого усунення від влади.
00:33
Новий законопроект передбачає посилений контроль інтернет видань та інших ЗМІ, рекламних оголошень, фільмів тощо.
23:39
Найбільше засекречують документи про арешти, розстріли, втрати у Другій Світовій війні, голод та інші методи винищення населення на теренах СССР і Європи.
23:08
Родина Родислави Капніст мала дворянське походження, тому після приходу совєтської влади її мати була заарештована і вислана на далеку північ.
10:59
Згідно до нового Митного кодексу, який нещодавно ухвалила Верховна Рада, підприємці мають право самостійно обирати митницю, у якій вони декларуватимуть свої товари.
14:59
Рішенням № 43/06 від 06.03.2006 року російська мова у місті Харкові набула статусу регіональної мови. Про те, яке покарання має отримати міська рада, читайте нижче.
11:40
Колектив поліклініки Лозівської Центральної районної лікарні (ЦРЛ) з Нового року скорочують на 65 осіб. Мешканці Лозової з 1 січня 2012 року будуть обслуговуватися виключно міською лікарнею – саме таке рішення нещодавно було прийнято виконавчим комітетом Лозівської міської ради.
19:56
Чарівні дівчата! Увага! «Справжня Варта» оголошує конкурс! Приз – професійна фотосесія.
15:19
Нещодавно людям повідомили, що їхня земля була ще раз переділена і приватизована іншими особами. Такий випадок трапився в селі Іванівка Чугуївського району Харківської області.
11:29
Комунальні служби намагаються якомога більше заощадити на постачанні гарячої води до житлових та комунальних приміщень, а залізниці – на опаленні в потягах.