Харкiв

21:13
Настоятель громади о. Микола Семенович зранку побачив каплицю обмальованою червоною і чорною фарбою. На ній були зображені сатанинські символи і написи. За словами священика, це сталося неочікувано, ніяких погроз до того він не отримував.
21:00
Тепер офіс громадської організації СУМ розташований за адресою: м. Харків, вул. Петровського, 5. Чотири охайних кімнати стали місцем зустрічей харківських письменників, журналістів і громадських діячів. Приміщення є дуже зручним, оскільки розташоване в самісінькому центрі міста (неподалік станції метро «Університет»).
20:06
На даний момент зібрано близько 1 400 підписів. Розповсюджувачами інформації про збір підписів і спеціальних бланків є молодь.
13:18
Харківський осередок «Фундації регіональних ініціатив» 28 жовтня провів безкоштовний тренінг «Прийоми ефективного запам’ятовування». Близько 50 людей прийшли оволодіти методами довготривалого запам'ятовування дат, імен, іншомовних слів і текстів.
00:26
У книзі наведена низка фактів з життя відомих російських полководців та розвінчання низки міфів нав’язаних совєтською пропагандою щодо їх героїчності. Станіслав Ніколенко в іронічній формі аналізує достатньо відомі факти з російської військової історії і пояснює послідовність певних подій, що відбулись як в російській, так і в українській історії.
23:27
Чорнобильці вимагають пенсійних виплат, розмір яких затвердила Верховна Рада України. У багатьох є рішення суду, згідно з якими, пенсія має виплачуватись. Але заборгованість держави перед ліквідаторами аварії на ЧАЕС продовжує зростати.
16:24
Телепрограма виходитиме двічі на тиждень. Сюжети програм зніматимуть у проблемних частинах міста Харкова. Журналістські розслідування стосуватимуться незаконної забудови та низки інших проблем, з якими стикаються пересічні мешканці Харкова.
15:44
Величезний котлован за адресою вул. Пушкінська, 2 був викопаний ще у 2007 - 2008 роках. Але через низку юридичних питань, тиск з боку органів влади та брак фінансування, торгівельний центр «Європа» так і не було побудовано. Наразі, мешканці прилеглих будинків, працівники бібліотеки ім. Короленка та інші, небайдужі до майбутнього міста мешканці вимагають, щоб небезпечний котлован було засипано, або врешті-решт щось побудовано на тій величезній території, яку було вилучено з користування харківців.
14:39
Для експозицій у країнах СНД та Балтії було обрано 150 картин індійського художника Шрі Чінмоя. Наразі, мешканці Харкова мають можливість відвідати цю виставку.
10:27
Для того щоб отримати додаткові нарахування до пенсії діти війни мають подавати заву до місцевого суду. Потім ходити декілька місяців і контролювати за тим, чи розглянув суд їхнє подання, чи ніде не загубив документи чи звернення.