Харкiв

09:38
Такі факти неощадливого використання електроенергії можна помітити по проспекту 50-річчя СССР, ВЛКСМ, Маршала Жукова.
00:38
Після відкритої лекції на тему: «Колективна травматична пам'ять України: приклади Голодомору і Чорнобиля» відбулося обговорення статистичних даних про загиблих та причини виникнення такої трагедії. Спогадами про факти відбирання їжі і не допуску гуманітарної допомоги голодуючим поділилися живі свідки тих подій.
01:09
Фахівець з історії східної Європи, викладачка Стразбурзького університету Керстин Йобст навела низку фактів масового голодування і загибелі від нестачі їжі в країнах з комуністичним минулим та країнах Африки. Гостя міста також розповіла про те, як голод впливає на колективну пам'ять і ментальність нації, і пояснила деякі спільні моменти Голодомору й Чорнобиля.
11:53
25 жовтня львівський «Театр у кошику» показав моноспектакль «Річард після Річарда». Режисером вистави є Ірина Волицька, виконувала – Лідія Данильчук.
00:57
Одні вважають, що треба підтримати пропозицію всеукраїнської громадської організації «Ніхто крім нас» і вийти на майдан об 11.00, а інші – що цей час не є зручним для більшості мешканців, оскільки в першій половині дня люди мають працювати, тому акцію доцільніше розпочинати о 15.30.
23:00
У Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі м. Харкова Харківське крайове братство апостола Андрія Первозваного (голова Вадим Приходченко) провело академію "Спогади про Миколаївський собор".
13:07
Це село розташоване в Краснокутському районі Харківської області. У сільській школі навчається 109 учнів і постійно мешкає 1200 людей. В місцевій бібліотеці зовсім немає книжок для дітей молодшого шкільного віку. Читальний зал не опалюється.
14:34
У громадських мережах декілька днів тому почали активно "гуляти" посилання на цікавий сайт http://yanukovichu.net/. Кольори, у якому він виконаний - видають "Фронт Змін". Я вирішив розвідати ситуацію.
22:38
Спочатку, Олександр Ковальов дбав про учасників бойових дій в Афганістані, Косово, Ліберії та інших країнах. Потім докладав зусилля до захисту їх прав. Зараз взявся за соціальний захист не лише членів своєї організації, а всього українського народу.
21:51
Члени «Зеленого фронту» вимагали зняти з посади головного архітектора міста Харкова Сергія Чечельницького. На власне нараду архітекторів учасників пікету та журналістів не пустили.