Харкiв

16:32
У Харкові члени Молодого Руху долучились до очищення дупла величезної тополі, що росте неподалік Московського проспекту.
16:09
Кожен учасник зустрічі висловив свої думки щодо самого поняття людських комплексів. Одні намагалися довести, що комплекси тиснуть на психіку і в будь-якому випадку їх треба позбуватись, інші – що комплекси можуть бути не лише шкідливими, а й корисними, і виникають комплекси в людині для того, аби вона більше працювала над собою і вдосконалювалась.
00:46
Величезна книга не вмістила навіть третини праць дослідника, тому пошук і публікація його наукової спадщини не є завершеними. Найближчим часом, крім розповсюдження книги, планується відкриття меморіальної дошки та реставрація церкви за кресленнями Стефана Таранушенка.
15:26
Представник ОБСЄ Ілля Дохель та представник Евросоюзу в Україні Девід Стулік зустрілися з міським головою Харкова Геннадієм Кернесом, журналістами закритих телеканалів і керівництвом компанії «Тріолан», яка обслуговувала телеканал «Фора».
12:14
Під стінами Харківської міської ради стояло близько 150 людей. Серед них були не лише журналісти, правозахисники, письменники, а й звичайні глядачі АТН, А/ТВК, «Фори».
22:10
Курсант не хотів перервати розмову по мобільному телефону, чим викликав сильне незадоволення у офіцера.
20:44
Харківський осередок Молодого Народного Руху долучився до організації й участі у показі сучасної моди, у якому взяли участь професійні фото-моделі та звичайні дівчата. Наразі молодіжне крило РУХу разом із творчою групою «Ілізіум» працює над зйомкою нового фільму за авторським сценарієм Микити Петенка. Крім цього, рухівці готуються до спортивно-патріотичної гри «Чорний ворон».
18:12
Вдень над територією заводу постійно видніється палаючий факел. Дим зазвичай виходить з однієї великої труби. А от вночі, маленький факел переростає у справжнє вогнище, димові викиди здійснюються з двох, а то й з трьох джерел. Мешканці вулиці Жовтневої революції та прилеглих до неї вуличок і провулків задихаються від сморіду. Численні звернення в МЧС, Міністерство екології та інші державні інстанції поки що не увінчалися успіхом.
01:56
Воскові фігури Чінгісхана, Петра І, Путіна, а також відомих акторів, міфічних героїв і дослідників експонуються на другому поверсі Харківського оперного театру.
23:34
Фаховий історик Вячеслав Труш розповів про ті умови в яких діяли члени Організації Українських Націоналістів, серед яких був і Василь Білас та його побратим Дмитро Данилишин. Завершився захід короткою екскурсією по Свято-Дмитрівському храму Української Автокефальної Православної Церкви (УАПЦ).