Харкiв

20:17
Це трапилося неподалік пішохідного переходу по проспекту Маршала Жукова. Двоє людей пенсійного віку потрапили під колеса автомобіля й отримали переломи та інші тяжкі тілесні ушкодження.
16:53
У Харківській міській художній галереї 22 вересня о 18 годині відбулось відкриття виставки художниці та поетеси Марії Козиренко під назвою «2D». Побачити її роботи можна було ще з 11 години ранку. Показ триватиме до кінця наступного дня.
09:44
У ніч на 21 вересня активісти «Руху Восьмого Травня» кинули пляшку із запальною сумішшю в будівлю пункту дільничних інспекторів міліції, який знаходиться на вулиці Маршала Рибалка, 25. В такий спосіб вони виявили свою солідарність з політичним активістом Ігорем Ганненко, який перерізав собі вени через тортури в міліції.
11:33
Місцем проведення фестивалю обрано Національний природний парк (НПП) «Гомільшанські ліси», що розташований у Харківській обл. Зміївському р-н, неподалік села Задонецьке. У програмі фестивалю вміщені екологічні й ремісничі майстер-класи, велосипедні й пішохідні екскурсії, фотовиставка, літературні читання і ще багато цікавих заходів.
18:00
Об 11 годині харківські журналісти пікетували Харківську міську раду, звинувачуючи її чиновників у зловживанні службовим становищем та зумисному закритті трьох опозиційних телеканалів – АТН, А/ТВК, «Фора». В цей же час в іншій частині міста відбувався пікет біля Орджонікідзевської районної прокуратури.
15:23
Зустріч відбувалась на тлі сумної події – смерті митрополита Харківського і Богодухівського УПЦ Московського Патріархату Нікодіма. Як не дивно, але не зважаючи на те, що Московський Патріархат на кожному кроці абсурдно звинувачує Українську Автокефальну Православну Церкву (УАПЦ) в так званій неканонічності, архиєпископ її Харківсько-Полтавської єпархії Ігор (Ісіченко) тепло відгукнувся про владику Нікодіма і помолився за спокій його душі.
09:36
На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, що відбулося 15 вересня 2011 року, розглянуто питання щодо притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності.
14:07
16 вересня у День міста в Лозовій розпочала роботу пересувна книжкова виставка-ярмарок «Харківські видавці – районам області».
21:45
16-22 вересня 2011 року у багатьох європейських містах буде проходити Європейський тиждень мобільності (ЄТМ), метою якого є популяризація екологічно чистих видів транспорту та обмеження використання приватного автотранспорту. Цього року ЄТМ проходитиме під гаслом «Альтернативні мобільності», а одним з його традиційних заходів стане День без автомобіля, який щороку відзначається 22 вересня.
15:42
На Харківщині прокуратурою області порушено кримінальну справу стосовно працівників міліції за збут вогнепальної зброї