Харкiв

22:28
Сьогодні, о пів на сьому вечора, муніципальна охорона завдала тілесних ушкоджень п’ятьом юнакам, які протягом дня перешкоджали вирубці дерев. Дещо раніше важкі тілесні ушкодження отримав Андрій Цуканов. Наразі, двоє юнаків перебувають у 4-й лікарні невідкладної медичної допомоги.
12:50
В історії лозівського централізованого гарячого водопостачання остаточно поставили крапку. На сесії Лозівської міської ради, яка відбулася у минулу п’ятницю, депутати дозволили комунальникам демонтувати внутрішньоквартальні мережі.
01:25
У харківському парку ім. Горького затриманий ще один активіст. В Зеленому Фронті не виключають, що події розвертатимуться за суботнім сценарієм - в ЦВМ не буде складений адмінпротокол і видана повістка до суду.
01:03
Всеукраїнська молодіжна організація "Фундація регіональних ініціатив" вимагає відшкодування збитку касиру харківського супермаркету, яку вдарив охоронець того ж супермаркету. Про це вчора повідомив активіст організації Юрій Сулима.
17:35
Харківський гуманітарний університет "Народна українська академія" планує реалізувати в Харкові спільний україно-американський навчальний проект
16:57
Більшість мешканців Харківської області віком 45-59 років негативно ставиться до пенсійної реформи в Україні. Такі результати опитування, проведеного Харківським інститутом соціальних досліджень на гроші міжнародного фонду "Відродження". Про це 29 липня повідомила науковий співробітник інституту Світлана Щербань.
13:33
Місце вирубки охороняє міліція і муніципальна охорона. Але захисники дерев ще на початку червня розкинули наметове містечко і цілодобово намагаються протистояти браконьєрській вирубці.
11:20
«Черговим антиукраїнським кроком, спрямованим на деградацію українського народу» назвав заступник голови Української народної партії Володимир Шовкошитний зареєстрований у Верховній Раді народним депутатом з Партії регіонів законопроект, яким пропонується скасувати відповідальність за виготовлення самогону без мети збуту.
11:34
У Харкові ще залишаються проблемні питання у підготовці до чемпіонату Євро-2012. Про це заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов на засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області.
11:26
Найбільший в області склад (розташований всього в 40 км від Харкова), в якому десятки років зберігалися 420 тонн пестицидів та отрутохімікатів від польових шкідників, нарешті ліквідують. Кілька днів поспіль ізраїльські фахівці переливають хімію з іржавих бочок у нову тару, зважують і вивозять зі складу.