Харкiв

10:44
У Харкові з'явиться спеціалізований медовий ринок. Про це 27 липня у прес-центрі інформаційного агентства "STATUS QUO" повідомив голова Харківської обласної спілки пасічників Олександр Стригін. За його словами, відкриття ринку дозволить вирішити низку проблем, наприклад, усунути перекупників і створити майданчик, де буде продаватися тільки справжній мед.
10:25
На Салтівці незаконно створено мінімум 30 ОСББ (об'єднання співвласників багатоквартирних будинків), при цьому більшість жителів навіть не знають про це. Таку статистику навів жителям 615-ого мікрорайону керівник громадської організації «Ми - харків'яни» Юрій Кальченко.
12:18
Остаточно встановлено особу, яка в серпні минулого року забрала з дому редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва і вивезла його на автомобілі. Так сказав у вівторок на прес-конференції начальник Харківського міського управління міліції Микола Фоменко.
12:14
У Харкові видано брошуру "Моніторинг імплементації Податкового кодексу України". Про це 26 липня під час круглого столу, який пройшов у прес-центрі інформаційного агентства "STATUS QUO", повідомив заступник директора Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку Національної академії наук України Юрій Іванов.
21:11
У цьому приміщенні також знаходиться громадська приймальня народного депутата Олександра Чорноволенка і редакція газети "Нова доба". Управління комунального майна та приватизації Харківської міськради ще наприкінці червня направило в організацію НРУ лист з вимогою у 20-денний термін звільнити приміщення. У найближчі дні цей термін закінчується.
11:10
Про це сьогодні повідомив Директор департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Сергій Дульфан, передав кореспондент ГолосUA. Замість ліквідованого комунального підприємства, буде створено чотири експлуатацінно-транспортних підприємства базі двох тролейбусних і двох трамвайних депо.
11:04
Великий Слобожанський ярмарок цього року пройде в Змієві в п'ятницю, 16 вересня. Про це 21 липня повідомив начальник Головного управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації Анатолій Педешко.
19:58
Компанія Shell вивчає майданчики для видобутку сланцевого газу в Ізюмському районі Харківської області. Про це заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".
15:00
Господарський суд Харківської області 19 травня повернув Дергачівській райдержадміністрації земельну ділянку площею понад 18 га, яка у 2005 р. була виділена АТ "Інвестор" і у 2006 р. перепродана його дочірній фірмі. Про це 25 липня повідомив офіційний сайт прокуратури Харківської області.
14:00
Вироком Київського районного суду м. Харкова від 13 грудня 2010 року колишній керівник Харківського державного виробничого авіаційного підприємства Павло Науменко визнаний винним і засуджений за вчинення злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України, на 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням адміністративно-господарських повноважень, строком на 3 роки.