На «Барабашово» вже протягом 2 тижнів не можуть упоратися із проривом труби

Микола Кузнєцов  |  Середа, 20 серпня 2008, 15:06
На ринку «Барабашово» у куті площадки «Лужніки» («Яма»), біля магазина номер 40, у районі повороту вул. Амурської вже два тижні розрито траншею глибиною близько 3 метрів, що постійно заповнюється рідиною. Як розповіли торговці по сусідству, її вирили 2 тижня тому.
На «Барабашово» вже протягом 2 тижнів не можуть упоратися із проривом труби

Спочатку, розповідають підприємці, на цьому місці – у проході від вулиці на територію «Лужніків» – почав провалюватися асфальт. Потім працівники ринку розрили яму й «кілька днів там колупалися», після чого яму засипали. Але наступного дня траншею знову розрили, причому вже у два рази більшую. У яму постійно надходить брудна вода.

Торговці розповідають, що до ями кілька разів приходило керівництво площадки й гаряче сперечалося з керівником робіт. Той пояснив, що самотужки із проривом розібратися неможливо, і необхідно викликати міські служби. Адміністрація категорично заборонила зв'язуватися із профільними службами й розпорядилася замаскувати яму. Тепер з боку вулиці вона прикрита рядом спеціально для цієї мети привезених контейнерів для сміття.

За словами підприємців, труба йде далеко в обидва боки, і ситуація може стати небезпечною для навколишніх магазинів, що не мають фундаменту. У цьому районі торгують переважно взуттям, одягом і сумками.

Нагадаємо, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій 14 березня керівництво комунальних підприємств по водопостачанню й водовідведенню відзначало, що на «Барабашово» існує небезпека аварій даних мереж.


 

comments powered by HyperComments