Рідний син співачки Валерії побив школяра

Надія Анатольєва  |  Четвер, 2 квітня 2009, 18:27
Рідний син співачки Валерії затіяв в школі велику бійку, внаслідок чого один з старших учнів отримав серйозну травму.
Рідний син співачки Валерії побив школяра

10-річний Арсеній став ініціатором боротьби школярів. На переміні хлопчик влаштував бійку на очах здивованих однокласників і вчителів.

– А що б зробили Ви, дядечко, якби образили Вашу маму? – таке запитання декілька годин потому хлопчина задав міліціонеру.

Налякані батьки побитого хлопця в одну мить після того, що трапилося, попрямували в дитячу кімнату міліції, де написали заяву з проханням досконально вивчити причини бійки. Зараз за розслідування справи відповідальний інспектор у справах неповнолітніх.

– Цей хлопчик декілька місяців його ображав, – ділиться Йосип Пригожин. – Це вже не була помста, старшокласник провокував нашого сина. Це був виклик.

Вчителі признаються, що давно відмітили, як постраждалий хлопчик чіплявся до сина артистки з колючостями і докорами в його адресу. Проте Арсеній прагнув йти від неприємної розмови з кривдником. Коли ж старшокласник поліз до сина Валерії з образами у бік матери, дитина не витримала і пустилася в бійку. Сили і вміння у дитини для цього знайшлися: Арсеній достатньо давно відвідує секцію карате.

Директор школи Інна Грицай, в якій вчиться дитина зірки, хвилюється за долю обох хлопців. Проте перевагу все ж таки віддає Арсенію:

– Відверто кажучи, Сеню спровокував на бійку учень п'ятого класу, – зазначила Інна Львівна. – адже Арсеній абсолютно не збирався битися. Але той хлопчик обізвав маму Арсенія Валерію нецензурним словом. Який син таке пробачить? Природно, Сеня не стримався і вдарив. Кривдник впав на твердий сніжний наріст, пошкодив обличчя і заробив струс мозку.

– А взагалі Сеня хороший хлопчик, – продовжила директор. – Рухомий, добрий... Звичайно, він повинен був стриматися в цій ситуації. Час дорослішати... Але вийшло так, як вийшло.

Директор школи щиро сподівається, що до суду справа не дійде, і батьки обох школярів зможуть самі з'ясувати відносини.

– У школу приходив тільки інспектор з дитячої кімнати міліції, – пояснила директор. – Він провів розслідування, поговорив зі всіма. Адже свідків бійки багато було...

На стороні Арсенія і його однокласники, які неодноразово бачили, як старшокласник ображав дитину, чим провокував його на сварку. Терпіння хлопчика скінчилося, коли він почув невтішні слова у бік своєї зоряної мами. Зустрівши сина Валерії, провокатор іронічно запитав:

– Тобі що, місця мало?

У відповідь нічого не послідувало. Ось тоді учень із старших класів і почав штовхати Арсенія, від якого послідували сильні удари.

Нинішній чоловік Валерії Йосип Пригожин вирішив особисто вирішити неприємну ситуацію. Зараз він з Валерією перебуває в Англії, де проходять гастролі співачки. Але Пригожін обіцяє, що після повернення додому розбереться в причинах бійки.
 

comments powered by HyperComments