Начальник Вовчанської міліції влаштував на весіллі бійку, яка перейшла в стрілянину

Ганна Глебова  |  П'ятниця, 17 липня 2009, 11:28
Начальник Вовчанського міського управління міліції В’ячеслав Гармаш вельми агресивно відреагував на прохання відпочиваючих на пляжі не лаятися у присутності дітей – він відкрив стрілянину.
Пістолет – як головний аргумент для міліцейського керівництва.

Як розповідають очевидці події, відпочиваючі на березі ріки святкували весілля, коли недалеко від них зупинилася група людей, які поводилися зухвало і голосно лаялися. Як згодом з'ясувалося, одним з них виявився начальник Вовчанської міської міліції В’ячеслав Гармаш, відомий в місті своєю різкою і неадекватною поведінкою.

Після того, як одна з жінок зробила йому зауваження, той у відповідь лише нагрубив. За жінку вступався один з гостей (до речі, військовослужбовець), і між чоловіками виникла суперечка. Потім начальник Волчанськой міліції почав загрожувати військовому зброєю, а потім вистрілив.

Керівник Центру громадських зв'язків Головного управління МВС в Харківській області Сергій Дягилев підтвердив факт стрілянини з боку начальника міськуправління міліції.

Правоохоронними органами вже проведено службове розслідування і матеріали передані в обласну прокуратуру.

За власною інформацією «Міської Варти», В’ячеслав Гармаш після цього інциденту на службі не з'явився, і вже другий тиждень його немає на робочому місці.

Нагадаємо, в квітні 2009 року начальник ОВД «Царицино» (Москва) Денис Євсюков застрелив водія автомашини «Шевроле Ланос», який його підвозив. Потім начальник міліції зайшов до супермаркету «Острів» на вул. Шипилівській и продовжив стрілянину.

 

comments powered by HyperComments