Пожежа на автостоянці в Харкові. Згоріли кілька автомобілів

П'ятниця, 18 березня 2011, 12:31
В ніч з 17 на 18 березня на автостоянці навпроти будинку 256 по Салтівському Шосе сталась пожежа. Згоріло 3 автомобілі, ще 4 постраждало.
пожежа

Вогнем були охоплені 3 автомобілі: Мерседес, Хюндай та ВАЗ. В наслідок теплового впливу постраждало ще 4 автомобілі які стояли поруч, повідомляє сайт МНС у Харківській області.

Вогонь помітив сторож та викликав рятувальників. Повідомлення про пожежу надійшло о 00:54, та о 01:13 загоряння було ліквідоване. Причина пожежі наразі встановлюється.

Як повідомили «SQ» очевидці події, близько першої години ночі на Салтівському шосе (біля будинку № 258) почувся вибух, після чого загорілося не менше п'яти автомобілів.

За словами власниці одного з обгорілих автомобілів Світлани, ввечері 18 березня вона відігнала свій автомобіль «Шевроле» на стоянку, а вранці, приблизно о 4.00, їй зателефонував співробітник міліції і повідомив про пожежу. Вона приїхала на стоянку і побачила, що у її автомобіля поплавились бампер, праве крило, фара і дзеркало.

«Я не чекаю ні від кого ніякої компенсації. Власник автостоянки на місце події не приїхав, як і власник «Мерседеса», який загорівся першим. Ніякого договору зі стоянкою про надання послуг у мене немає, «автоцивілка», як мені сказали, на такі випадки не поширюється», – заявила SQ Світлана.

За її словами, шкоду можна буде компенсувати лише у випадку, якщо буде знайдений винний у пожежі, але зробити це буде нелегко, оскільки на стоянці не велася відеозйомка.

comments powered by HyperComments