Жахливе ДТП в Хусті: директор філії Закарпатгазу вбив багатодітну мати й семирічну дівчинку, ще двоє діточок у реанімації

Вівторок, 20 листопада 2012, 12:27
Усі подробиці ДТП: за кермом Mitsubishi Pajero був директор Хустської філії «Закарпатгаз». Мама і 7-річна донька загинули, ще двоє дітей – у реанімації, а водія – розшукують.
дтп

19 листопада о 18.10 на об’їзній дорозі м. Хуст біля вул. Кірешської водій автомобілю Mitsubishi Pajero Павло Нагірний – директор Хустської філії «Закарпатгаз», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Nexia, в якому перебувала жінка 1980 року народження з трьома дітьми.

У результаті ДТП жінка з численними травмами – закритий перелом лівого плеча, важкий травматичний шок, перелом обох гомілок, перелом стегон – померла в реанімаційному відділенні Хустської ЦРЛ, а її 7-річна донька Вероніка, учениця 2-го класу, – померла по дорозі до лікарні.

Ще двоє дітей – 9-річний Петро та 2-річна Яна – госпіталізовані. У хлопчика – відкритий перелом кісток лівого передпліччя в нижній третині, закритий перелом кісток правого передпліччя, перелом ребер, перелом кісток лівої гомілки, у дівчинки – закрита черепно-мозкова травма, перелом кісток таза, перелом двох кісток стегон, тупа травма живота, рвані рани обличчя.

Водій Mitsubishi в медзаклади особисто не звертався. Після доставлення його правоохоронцями до лікарні, той звідти втік. Відтак його наразі розшукують. Свідки аварії заявляють, що останній був в стані алкогольного сп’яніння. Цю інформацію в міліції поки не підтверджують.

Водночас, у «Закарпатгазі» взагалі відмовилися коментувати ситуацію.
 

comments powered by HyperComments