В Одесі з'явився свій Родіон Раскольников

Вівторок, 8 жовтня 2013, 13:02
В Одесі 29-річний хлопець убив пенсіонерку. Жінка здавала йому в оренду житло. Вбивство юнак скоїв після того, як господарка не дозволила йому приходити додому п'яним і встановила «комендантську годину».
вбивство

Як повідомили в прес-службі  ГУ МВС в Одеській області, 72-річна жінка здавала кімнати в районі Канатного провулку, шукала постояльців в районі вокзалу і була дуже товариською. Першими відчули недобре пильні сусіди, а, побачивши через вікно неживе тіло пенсіонерки, повідомили в міліцію.

Експерти виявили на голові загиблої рубані рани. Поряд з тілом лежала сокира, пляшки, пачки від цигарок, речі в квартирі були розкидані. Мобільного телефону господині знайти не вдалося. Співробітники міліції з'ясували, що кілька днів тому одну з кімнат орендував молодий чоловік, якого в останній день ніхто не бачив. Він і став головним підозрюваним у скоєнні вбивства.

Оперативникам вдалося дізнатися, що після скоєння вбивства, хлопець відправився до знайомого в селище Таїрова, після чого вони обидва подалися в Іллічівськ, а потім вбивця і його друг повернулися до Одеси.

За інформацією правоохоронців, тут шляхи чоловіків розійшлися. Вбивця нещасної пенсіонерки, прихопивши з собою речі і гроші товариша, покинув його квартиру, а обдурений попрямував до міліції. В кабінеті слідчого мимовільний співучасник злочину, побачивши на дошці оголошень фотоорієнтування свого недавнього «друга», вигукнув: «Та ось же він!». Як пояснив слідчий, чоловік вже раніше перебуває в розшуку за скоєння вбивства.

Зараз особу підозрюваного встановили. Ним виявився громадянин однієї з держав пострадянського простору. У свої 29 років він вже був судимий у себе на батьківщині, скоїв ще один злочин і був оголошений в розшук. В Україні він також розшукувався за підозрою у вчиненні злочину в Києві.

Зараз, як кажуть у міліції, підозрюваний зізнався у скоєнні злочину. Щодо затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

comments powered by HyperComments