Затримали крадія: обікрав 19 домоволодінь

П'ятниця, 23 грудня 2016, 11:03
Викрадав інструменти та господарське приладдя
Затримали крадія: обікрав 19 домоволодінь

25-річний житель села Довжик викрадав інструменти та господарське приладдя. Наразі він обґрунтовано підозрюється у 3 крадіжках. Загальна сума завданої матеріальної шкоди становить понад 16 тисяч гривень.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний раніше судимий уродженець сусідньої держави, який проживає на території Золочівського району.

Встановлено, що зловмисник зазвичай проникав до домоволодінь шляхом розбиття вікон. Серед викраденого майна був велосипед, водяний насос, шліфувальні машинки, електрична коса та інші побутові предмети.

Слідчим відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає позбавлення волі на строк до 6 років.

Раніше харків'янин обікрав магазин - вкрав алкоголь і їжу. Зловмисником виявився безробітний 55-річний місцевий мешканець. Встановлено, що чоловік двічі проникав всередину магазину, розбиваючи вікно, та викрадав алкогольні напої та харчі.

 

comments powered by HyperComments