На Харківщині черговий раз був викритий факт незаконного обігу зброї та боєприпасів (фото)

Понеділок, 13 березня 2017, 06:02
Під час перевірки документів та автомобілю у водія було виявлено травматичну зброю, пристрій для відстрілу гумових куль, пістолет «Беркут» калібру 9 мм та ніж, який має ознаки холодної зброї.
На Харківщині черговий раз був викритий факт незаконного обігу зброї та боєприпасів (фото)

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, на стаціонарному посту поліції «Пісочин» інспектори сектору реагування патрульної поліції Люботинського відділу поліції зупинили автомобіль «Lexus-GX 460», за кермом якого знаходився 50-річний водій.

Робота здійснювалася в межах комплексу профілактичних заходів, які були направлені на стабілізацію криміногенної ситуації під час нагляду за дорожнім рухом, здійснення перевірок транспортних засобів, з метою виявлення і вилучення викраденого автомототранспорту, фактів перевезення незареєстрованої зброї, вибухових пристроїв та наркотичних речовин.

Під час документів та огляду автомобіля у водія було виявлено травматичну зброю, пристрій для відстрілу гумових куль, пістолет «Беркут» калібру 9 мм та ніж, який має ознаки холодної зброї. А після перевірки документів на зброю було встановлено, що термін дії дозволу на зберігання закінчився у вересні 2015 року.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Люботинського відділу поліції. Вилучена зброя та ніж направлені на дослідження, була призначена подальша перевірка. Подію було внесено до Журналу єдиного обліку правопорушень.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно п'яний безробітний здійснив прогулянку по Немишлі з гранатою. Поліцейським він розповів, що то був подарунок знайомого.

comments powered by HyperComments