Умисне знищення або пошкодження майна. Поліція відкрила справу за фактом масового спалення дорогих автівок на автостоянці

Понеділок, 24 квітня 2017, 12:31
Нагадаємо, що згоріли «Toyota Camry», «Hyundai Sonata» і «Dodge»
Умисне знищення або пошкодження майна. Поліція відкрила справу за фактом масового спалення дорогих автівок на автостоянці

Інформація про те, що на стоянці у проїзді Садовому горять три автівки, надійшла до Слобідського відділу поліції 23 квітня близько 04:15.

«Додж Рам Пікап» та «Хюндай Соната» згоріли повністю, «Тойоту Камри» пошкоджено вогнем.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Подробиці.

Як раніше писала «Справжня Варта»,на комунальній автостоянці згоріли автомобілі. Пожежа сталася 12 квітня уночі на проспекті Петра Григоренко, 22 /Слобідський район, автостоянка  «КП паркінг сервіс 24» /.

Вогнем повністю були охоплені 6 машин: «Toyota Land Cruiser Prado», «Lexus 460», «Honda Acord», «BMW 525», «BMW Х5», «Mercedes 400». 

Також  у Харкові згоріли в гаражах Lexus LX-350, Mitsubisi Pagero та Mercedes-124 Рятувальники не дали згоріти гаражному кооперативу «Дружба».

В ніч з 17 на 18 березня на автостоянці навпроти будинку 256 по Салтівському Шосе сталась пожежа. Згоріло 3 автомобілі: Мерседес, Хюндай та ВАЗ., ще 4 постраждало.

comments powered by HyperComments