Молодик вбив сусіда, завернув в лінолеум і намагався спалити у лісосмузі

Середа, 31 травня 2017, 12:32
Вбитий напав на нього першим
Молодик вбив сусіда, завернув в лінолеум і намагався спалити у лісосмузі

Вбивство сталося у грудні 2014 року. Зловмисник знаходився у себе на дачі, що розташована в одному з садових товариств поблизу с. Стара Гнилиця Чугуївського району. Коли на одну з ділянок приїхав 61-річний сусід, молодик запросив його відсвяткувати приїзд , - повідомляє «Справжня Варта».

Під час застілля чоловіки засперечалися через те, що одному з них директор садового товариства дав дозвіл на вирубку дерев на ділянці, а іншому - ні. Гість схопив хазяйський револьвер системи Флобера, який лежав на столі. Господар вихопив зброю з рук пенсіонера та кілька разів вдарив його кулаком в обличчя.

Між сусідами зав'язалася бійка. Молодик почав лупцювати чоловіка револьвером по голові.

Як повідомив керівник Чугуївської місцевої прокуратури Дмитро Колодинський, зупинився вбивця тільки тоді, коли зброя від ударів розлетілася на шматки.

Коли молодик зрозумів, що сусід мертвий - загорнув його тіло у лінолеум, погрузив до власного авто, вивіз у лісосмугу, скинув у кювет та намагався спалити.

Рішенням суду 33-річного харків'янина визнано винним в умисному вбивстві сусіда по дачі (ч.1 ст.115 КК України).

Як раніше писала «Справжня Варта», сусід прибив молотком сусіда.

В ході попередньої перевірки встановлено, що в під'їзді будинку 43-річний мешканець цього ж будинку під час сварки наніс декілька ударів молотком по голові чоловіку.

На даний час вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання підозрюваного.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments