Поліцейські витягли вбивцю з очерету

Понеділок, 12 червня 2017, 06:02
Вільшанцю не вдалося скрити сліди власного злочину, який він намагався "списати" на невідомих
Поліцейські витягли вбивцю з очерету

Тому, злякавшись, він втік і деякий час ховався переховувався в очереті, - повідомляє «Справжня Варта».

До чергової частини Дворічанського відділення поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в селі Вільшана в його домоволодінні знаходиться тіло людини. При виїзді слідчо-оперативної групи на місце події в будинку було виявлено 42-річного чоловіка з колото-різаною раною в області ключиці.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів підозрюваного було затримано. Ним виявився власник будівлі - 34-річний раніше судимий за крадіжку місцевий мешканець.

Правоохоронцями встановлено, що приятелі мешкали разом в одній будівлі. Під час розпиття спиртних напоїв у них виникла сварка, в ході якої 34-річний господар домоволодіння взяв зі столу кухонний ніж та наніс один смертельний удар приятелю. Злякавшись, зловмисник втік з місця скоєння злочину та переховувався в очереті.

- Зловмисника затримано згідно зі статею 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Куп’янського відділу поліції, – розповів начальник Куп’янського відділу поліції Олександр Долженко. - Речові докази вилучено.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», молодик вбив сусіда, завернув в лінолеум і намагався спалити у лісосмузі.

Вбивство сталося у грудні 2014 року. Зловмисник знаходився у себе на дачі, що розташована в одному з садових товариств поблизу с. Стара Гнилиця Чугуївського району. Коли на одну з ділянок приїхав 61-річний сусід, молодик запросив його відсвяткувати приїзд.

Також відпочинок на галявині під горілочку з огірками мало не завершився трагедією.

Правоохоронцям Київського відділу поліції вдалось встановити, що потерпілий разом зі своїм знайомим розпивали спиртні напої на галявині у Лісопарку. Раптом між ними виник конфлікт. 35-річний чоловік вдарив потерпілого пляшкою по голові, після чого вже на непритомному чоловікові підпалив одяг.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments