На Харківщині була припинена діяльність 14 підпільних ігрових закладів

Субота, 1 липня 2017, 19:16
Співробітники правоохоронних органів виявили та викрили нелегальну діяльність ігрових салонів.
На Харківщині була припинена діяльність 14 підпільних ігрових закладів

Правоохоронцями були вилучені 153 системні блоки, 25 моніторів, чернетки і  флешнакопичувачі, передає поліція Харківщини. Для того, щоб діяльність гральних закладів на території Харківської області була припинена, працівники Управління захисту економіки в Харківській області ДЗЕ НПУ спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Харківській області провели шістнадцять оглядів приміщень.

Під час такої перевірки правоохоронцями була виявлена та припинена діяльність чотирнадцяти гральних закладів, які відносилися до однієї мережі. На даний момент вирішується питання щодо внесення фактів подій до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Особи організаторів забороненого законом бізнесу встановлюються.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно директор одного з ізюмських комунальних підприємств спіймався на хабарництві. Чоловік вимагав від місцевого мешканця 5 тисяч гривень за те, що той дозволить провести реконструкцію індивідуальної системи опалення

comments powered by HyperComments