Під Харковом дачники викрали підлітка, якого підозрювали у крадіжках

Вівторок, 18 липня 2017, 11:58
Інцидент трапився у селі Іванчуківка що біля Ізюму.
Під Харковом дачники викрали підлітка, якого підозрювали у крадіжках

У прес-службі ГУ Нацполіції Харківській області розповіли, що двоє чоловіків силоміць примусили 15-річного підлітка сісти в машину і тримали кілька годин, повідомляє Справжня Варта.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання до 5 років позбавлення волі.
Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу відносно зловмисників. Транспортний засіб вилучено та поставлено на майданчик Ізюмського відділу поліції.

Нагадаємо, дачники мало не щодня звертаються до поліції з заявами про крадіжки. Так, з дачного будинку у селі Нова Серпухівка викрадено водяний насос, точильний станок та металеві вироби. Після проведення невідкладних заходів, дільничні офіцери оперативно вийшли на слід грабіжника. Ним виявився 43-річний безробітний мешканець села Вольне.

Ще двоє крадіїв намагалися пограбувати дачний будинок у Дергачах. Майно зловмисники встигли здати в пункт прийому металобрухту.

Більше кримінальних новин читайте на сайті «Справжня Варта».

 

comments powered by HyperComments