Під Харковом автівка збила на смерть малу дитину/ Доповнено

Середа, 20 вересня 2017, 11:39
Водій не замітив дитину за своїм авто
Під Харковом автівка збила на смерть малу дитину/ Доповнено

Смертельний випадок стався у пгт. Борова на вул.Шкільній, - повідомляє «Справжня Варта»

Як відомо, на вулицях з такою назвою - Шкільна по райцентрах розміщено саме школи. Але за повідомленням поліції, трагедія сталася біля будинку за місцем мешкання водія - дідуся дівчини.

Подія сталася 19 вересня о 17.30. Дівчинка 2014 рн, яка від отриманих ушкоджень загинула на місці, - повідомляється у оперативному зведенні ХОДА.

Як повідомили у ГУНП, слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», дитина випила розчинник для фарби. Від розчинника 2-річний хлопчик з Великої Бабки / Чугуїв/ отримав хімічний опік слизової оболонки гортані.

Також на пішохідному переході збито маленького хлопчика. За попередніми даними, він раптово вибіг на проїжджу частину при заборонному сигналі світлофора. 40-річний водій автомобіля Skoda Felicia одразу викликав бригаду "швидкої" медичної допомоги, при цьому видимих пошкоджень ні автомобіль, ні дитина не отримали, так як водій рухався з низькою швидкістю.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments