Не прощавай, зброє. У харків'ян ніяк не закінчується нелегальна зброя

Середа, 18 жовтня 2017, 17:06
За три місяці правоохоронці вилучили у громадян 56 гранат
Не прощавай, зброє. У харків'ян ніяк не закінчується нелегальна зброя

А також 45 "стволів", патрони, вибухівку, - повідомляє «Справжня Варта»

В цілому працівниками Управління карного розшуку з нелегального обігу вилучено 1611 небезпечних предметів, з них: 45 одиниць вогнепальної зброї, 1 травматичну зброю, 1467 набоїв, 56 гранат, 21 одиниця інших боєприпасів, 21 вибуховий пристрій, 6 кілограмів вибухових речовин.

Так, у Новобаварському районі під час обшуку будинку 58-річного чоловіка виявлена міна, 5 гранат, штик-ножі, стволи від рушниці та карабіна, набої різного калібру у кількості майже 100 штук, 400 грамів пороху.

У 40-річного громадянина вилучено більше 700 набоїв різного калібру, 4 тротилові шашки, 2 корпуси протитанкових гранат, 2 рукоятки до гранат, 2 корпуси ручних осколкових гранат РГД-5, 2 корпуси ручних осколкових гранат Ф-1, 4 запали до ручних осколкових гранат, 3 запалювальні трубки, 2 димові шашки.

В Ізюмському районі в ході обшуку домоволодіння за місцем мешкання 40-річного безробітного раніше судимого чоловіка вилучено корпус гранати "Ф-1"; корпус мінометної міни калібру 50 мм; близько 100 грам тротилу.

В Сахновщинському районі у 29-річного чоловіка, який перебував у парку в стані сп’яніння, працівники поліції виявили саморобний пристрій для відстрілу мисливського шроту. Як пояснив власник, самопал він знайшов біля села Новоолександрівка та зберігав для захисту від бродячих собак.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Балаклії зі снарядів витягували тротил і капсули.

Місцеві десь знайшли снаряди до 152мм гаубиці.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments