На Харківщині затримали педофіла / Відео

Неділя, 19 листопада 2017, 16:44
Подія сталася в Чугуєві.
На Харківщині затримали педофіла / Відео

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківщини у Фейсбуці. 

Інформація про подію поступила до чергової частини Чугуєвського відділу поліції о 17.00 17 листопада. Телефонувала 32-річна мешканка.

Жінка розповіла, що годину тому невідомий чоловік поглумився над її маленькою донькою. Весь особовий склад поліції був піднятий по тривозі. Вже ввечері зловмисника було затримано та доставлено до відділу поліції. Ним виявився 41-річний житель міста Чугуєва. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. 

Як розповів начальник Чугуївського відділу поліції Олександр Парфьонов, вдень школярка повернулася додому та з дозволу матері пішла гуляти на вулицю. Там до неї підійшов незнайомець та запропонував погратися разом. Злодій завів дитину до приміщення закинутого дитячого садка, роздягнув дівчинку та вчинив відносно неї розпусні дії. В цей час мати помітила, що донька зникла з двору та пішла її шукати. У закинутій будівлі почула дитячий плач та кинулася рятувати дитину. Зловмисник вистрибнув у вікно та втік.

Через кілька годин його затримали поліцейські. Речові докази вилучено. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Наразі зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

comments powered by HyperComments