Стрілянина під Харковом: Підозрюваного взяли під варту з правом виходу під заставу

П'ятниця, 25 січня 2019, 16:02
На вимогу прокуратури Нововодолазький районний суд області обрав для підозрюваного в хуліганстві зі стріляниною (ч. 4 ст. 296 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у сумі майже 154 тис. грн.
Стрілянина під Харковом: Підозрюваного взяли під варту з правом виходу під заставу

Як розповів перший заступник керівника Первомайської місцевої прокуратури  Роман Травкін, ввечері 22 січня у підозрюваного стався конфлікт з водієм автобуса на парковці біля крамниці в смт. Нова Водолага, повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

За попередніми даними, причиною сварки став нібито заблокований автобусом виїзд зі стоянки. Під час з’ясування стосунків 56-річний чоловік здійснив декілька пострілів зі спеціального засобу для відстрілу гумових куль в бік автобуса, розбив скло та пошкодив транспортний засіб.

Водій та один з пасажирів автобуса намагалися припинити хуліганські дії підозрюваного. Розлючений чоловік почав бити опонентів рукояткою зброї, а також поранив зі зброї перехожого, що втрутився в суперечку.

Унаслідок події, усі учасники конфлікту зазнали травм.

Наразі досудове розслідування триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

comments powered by HyperComments