У Харкові поліція затримала ґвалтівника

Субота, 26 січня 2019, 10:07
Під час відпрацювання міста Харкова 25 січня поліцейські за «гарячими слідами» затримали 45-річного харків’янина, який зґвалтував та пограбував дівчину-провізора в одній з аптек Немишлянського району.
У Харкові поліція затримала ґвалтівника

Як повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, поліцейським знадобилось лише дві години, щоб спіймати нелюдя. Під час відпрацювання відеозаписів із камер відеоспостереження дільничний інспектор поліції впізнав у нападнику 45-річного жителя району, раніше судимого за вчинення пограбування. Його було затримано неподалік від його будинку.

Кримінальні провадження відкрито за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, поліцією Харкова затримано чоловіка за скоєння розбійного нападу на жінку. Зловмисник, погрожуючи викруткою 27-річній харків’янці, заволодів її сумкою, гаманцем з грошовими коштами та мобільним телефоном.  Чоловіка затримано працівниками Київського відділу поліції в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

 

comments powered by HyperComments