Кримiнал

10:47
Справа про розтління 12-річного сина і 9-річної дочки їх названим батьком і можливими спільниками має всі шанси перерости в грандіозний кримінально-політичний скандал.
10:02
У Харківській області активізувалася боротьба з незаконним обігом наркотиків.
18:00
У Харкові співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю і Служби безпеки України вилучили велику партію наркотиків.
12:04
У кримінальних кругах вже говорять про людину, яка з великою вірогідністю може стати спадкоємцем Япончика, лідером слов'янських кримінальних кланів.
11:00
Народні депутати Верховної Ради розбещували дітей в «Артеку» — у МВС є докази!
18:00
Вчорашнє вбивство бізнесмена В'ячеслава Брагинського в Дніпропетровську може бути пов'язане з переділом власності або корпоративними конфліктами.
17:00
Співробітники МВС переплутали розшукуваного екс-депутата від БЮТ Віктора Лозінського з одним з керівників прес-служби секретаріату президента Олегом Кошелєвим.
13:55
Мільйон яскраво-червоних троянд, російський тріколор, тисяча скорботних – на Ваганьковськом кладовище поховали кримінального авторитета Япончика.
11:18
У Міжнародному дитячому центрі «Артек» розгорівся шокуючий секс-скандал, фігурантом якого називають народного депутата від БЮТ.
14:59
Генеральна прокуратура продовжує займатися розслідуванням кримінальної справи, збудженої по факту розбещення двох дітей в «Артеку».