Кримiнал

13:36
Сьогодні вранці в центрі Харкова, біля станції метро «Університет», сорокап'ятирічна жінка облила себе бензином і пригрозила самоспаленням у випадку, якщо адміністрація банку не видасть їй її гроші.
12:32
Коли дружина заснула, її чоловік і найкраща подруга зайнялися оральним сексом. Прокинувшись від гучних схлипів, жінка ошаленіла.
18:22
На майдані Незалежності в Києві розгромили наметове містечко громадської ініціативи «Геть Усіх!».
13:20
Кількість згвалтувань американськими військовослужбовцями своїх товаришів по службі, а також місцевих жителів регіонів, в яких дислоковані частини армії США, зросло за минулий рік на 8 % в порівнянні з 2007 р., заявляють в Пентагоні.
10:35
Дмитро Завальний, обвинувачений у вбивстві одного з лідерів Партії регіонів, екс-губернатора Харківської області Євгена Кушнарева, потрапляє під дію нового Закону про амністію.
08:37
18 березня близько 18:00 в 301-е відділення Ощадбанку України увірвався невідомий чоловік в масці і з пневматичним пістолетом. Але пограбування не вдалося.
14:28
Сьогодні, 17 березня, близько півночі у Вірменії на ділянці залізниці Раздан – Солак відбулася аварія поїзда. Сім вагонів, завантажених золотою рудою, зійшли з рейок через несправність. Залізничне сполучення припинене.
12:37
Головне управління податкової міліції Державної податкової адміністрації виявило махінації з реалізацією газу газопостачальними (обл- та міськгази) підприємствами в 4 областях на суму 350 млн. гривень.
07:32
Вчора, 15 березня, близько 14-00 на трасі «Київ–Харків» зіткнулися «Мерседес» і рейсовий автобус «Красний Кут–Харків».
12:30
У Бразилії розгорається бурхлива полеміка між державними чиновниками та представниками місцевої католицької церкви через аборт, який лікарі міста Ресифа зробили 9-річній дівчинці, що завагітніла в результаті згвалтування. Гвалтівником був вітчим дівчинки.