Дніпропетровська обласна рада потурбувалася про власне здоров’я. А хто подбає про інших мешканців Дніпропетровщини?

П'ятниця, 27 січня 2012, 14:06
В обласній раді бояться вірусів, відтак зараз охорона змушує кожного відвідувача обробляти руки за допомогою спеціального спрею у встановленому в холі апараті. У такий спосіб сподіваються подолати віруси застудних захворювань і вберегти працівників обласної ради від грипу та ГРВІ.
Дніпропетровська обласна рада   потурбувалася про власне здоров’я. А хто подбає про інших мешканців Дніпропетровщини?

Як довго простоїть дезінфікуючий апарат - правоохоронці не знають, однак неухильно дотримуються інструкції і не пропускають всередину жодного відвідувача, який не пройшов санобробку.

- Нововведення, впроваджене в Дніпропетровській обласній раді, відповідає європейським практикам в галузі гігієнічної безпеки відвідувачів адміністративних установ, - коментує глава обласної ради Євгеній Удод. - При мінімальний витратах на установку та обслуговування апарату для дезінфекції ми забезпечуємо достатній рівень комфорту і знижуємо ризики поширення респіраторних захворювань.

- Дезінфекція рук - один з основних методів профілактики поширення респіраторних захворювань, які особливо активні в холодну пору року, - стверджує Олена Лугова, заступник начальника Головного Управління охорони здоров'я облдержадміністрації. - Щодня приміщення облради відвідує значна кількість людей, тому індивідуальна дезінфекція рук з високою ефективністю дозволяє запобігти поширенню вірусних інфекцій.

Цікаво, що облрада в першу чергу подбала про себе, хоча існує чимало закладів, щоденна кількість відвідувачів у яких в рази більша.

comments powered by HyperComments