Дніпропетровські студенти-театрали оголосили голодовку

П'ятниця, 24 квітня 2015, 15:54
Мета акції - добитися справедливості і відновлення на курсі їх одногрупників, незаконно відрахованих з навчального закладу. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
Дніпропетровські студенти-театрали оголосили голодовку

Керівництво коледжу заявляє, що відрахували студентів за прогули і неуспішність. Проте, в їх число попали якраз найактивніші і свідомі студенти. Реальна причина відрахування – підтримка викладача Володимира Петренка, який не подобається керівництву коледжу. Володимир відомий як худрук театру «Віримо!», і через розбіжності з керівництвом був звільнений з коледжу.

Директор пообіцяв створити спеціальну комісію, яка б розібралася в спірному питанні, але минули вже всі припустимі терміни.  Багатьом студентам заднім числом поставили незадовільні оцінки і пропуски без поважних причин. Кудись безслідно зникли лікарняні листи і інші документи. Всі надії були на комісію, але вона активно відстоює позицію керівництва.

Доведені до відчаю студенти відкрито характеризують дії директора коледжу Вікторії Биканової-Іванової як розправу над тими, хто їй не подобається.  У відповідь на її поведінку семеро студентів курсу оголосили про безстрокову голодовку, і сподіваються, що їх одногрупники повернуться в коледж.

comments powered by HyperComments