У Донецьку активні громадяни "звільнили" президента Януковича

Понеділок, 9 січня 2012, 17:17
Ініціативні мешканці Донецька, які вирішили ніяк не оформлятися організаційно і не придумувати собі ніяких назв, поширили заяву та розклеїли листівки із закликом звільнити президента Януковича за невиконані ним передвиборні обіцянки.
У Донецьку активні громадяни  "звільнили" президента Януковича

Стереотипне уявлення про Донбас, як про базове електоральне поле Віктора Януковича скоро відійде в минуле. Всі, хто ще сприймає президента за свого, робить це швидше за інерцією, не дивлячись на аргументи здорового глузду.

Чим більше влада каже про євроінтеграцію та реформи, тим більше вона ізолюється та консервується. Все те, що державне телебачення називає реформами, більше нагадує гру в наперстки. Чергове «переміщення» кульок під стаканчиками не збільшує шанси довірливого громадянина отримати вигоду.

«Єдина причина, чому наша країна все ще не є дев'ятим федеральним округом Російської Федерації полягає в тому, що Янукович підсвідомо розуміє, що сидіти в Донецькій області буде значно комфортніше, ніж на Магадані, а Ахметов, незважаючи на нерухомість в Лондоні, не хоче опинитися там на правах російськихбізнесменів Березовського або Чичваркіна.

comments powered by HyperComments