На Донеччині троє підлітків убили таксиста заради легкої наживи

Вівторок, 31 січня 2012, 15:01
На Донеччині трьох молодиків звинувачують у вбивстві таксиста. Правоохоронці кажуть, хлопці, двоє з яких неповнолітні, напали на шофера, бо хотіли роздобути легких грошей.
преступник

Задовольнившись награбованим у 190 гривень, парубки нажили собі кримінальне покарання, дослідив ТСН. Троє молодиків випили пива і вирішили роздобути легких грошей.

Ідея – пограбувати таксиста – кажуть затримані, виникла відразу. Авто викликали на малолюдну вулицю. Щойно сіли, узялися бити 37-річного водія. Коли він помер, зізнаються затримані, поклали його тіло в багажник машини, зіштовхнули її в річку і розійшлися по домівках.

У таксиста парубки забрали 150 гривень виторгу, мобільний телефон та банківську картку, із якої зняли 40 гривень.

«Думали, де взяти грошей, потім вирішили, що підем викличемо таксі і з метою пограбувати таксиста ми домовились його вбити, так і зробили», – сказав один з молодиків.

«Вони заздалегідь між собою розподілили ролі – після прибуття машини таксі – вони сіли в салон, один з них накинув зашморг на шию таксисту, другий – тримав його, третій наносив удари по обличчю», – повідомив представник ГУ МВС України в Донецькій області.

Наступного дня з картки загиблого один із хлопців зняв іще 8 тисяч гривень, які він приховав від своїх товаришів.

Менш ніж за добу всіх підозрюваних затримали правоохоронці.

У вбитого водія залишилася мала дитина і дружина.

Нападників судитимуть за двома статтями – розбійний напад та вбивство. За ґрати вони можуть потрапити на 15-ть років. На пом'якшення покарання, кажуть правоохоронці, можуть розраховувати лише неповнолітні.
 

comments powered by HyperComments