В Краматорській міліції працюють методами 90-х

Вівторок, 27 березня 2012, 11:03
У Краматорську, що на Донеччині, місцеві правоохоронці катували студента. Як повідомляє сайт міста Донецька, міліціонери намагались переконати 18-річного Марка Літвінова поставити підпис під зізнанням у крадіжці мобільного телефону.
В Краматорській міліції працюють методами 90-х

Як стало відомо від блоггерів, які особисто спілкувались з побитим хлопцем, оперативники кримінального розшуку приїхали до нічного клубу «Бакс», де він працює охоронцем, в День захисника Вітчизни і пояснили, що потрібні покази свідків бійки, яка трапилась у клубі напередодні. Нічого не підозрюючи, Марк сів до міліцейської автівки. Привезли його за три години. Він був весь у синцях і саднах.

За словами потерпілого, у міськвідділі внутрішніх справ йому показували мобільний телефон, у крадіжці якого він мав зізнатись. «Їх було кілька осіб, один приніс пакет, надів мені на голову, а інший почав стискати руками шию», - розповів побитий хлопець. Врятувала хлопця і, вочевидь, налякало правоохоронців, кров, що пішла з носа у студента.

«Після цього бити припинили, принесли журнал відвідувань  і змусили розписатись у тому, що претензій не маю», - записали слова Марка блоггери.

Однак, зізнання у крадіжці від хлопця правоохоронці так і не дочекались. Того ж дня хлопець зняв отримані побої, отримані, з його слів, від співробітників міліції, і написав заяву до прокуратури. Прокурори, провівши експертизу, що нічого не дала, відмовились порушувати кримінальну справу.

 

comments powered by HyperComments