У Донецькій області в храм потрапив снаряд

Неділя, 24 серпня 2014, 11:54
У місті Кіровське Донецької області 23 серпня в результаті артилерійського обстрілу в «Храм на честь святого праведного Іоанна Кронштадтського» потрапив снаряд, загинули люди. Як повідомляє прес-служба Горлівської та Слов'янської єпархії Української православної церкви Московського патріархату, храм повністю зруйнований. Кілька постраждалих із тяжкими травмами доставлено до лікарні.
У Донецькій області в храм потрапив снаряд

За словами настоятеля храму протоієрея Георгія Циганова, обстріл стався під час вечірнього богослужіння, близько 16.30. Снаряд пробив дах у центральній частині, і перекриття впало на людей, які молилися. Свічниця Ольга Радченко та парафіяни Зінаїда Мелуга і Віктор Чернишов померли на місці.

З травмами різного ступеня тяжкості шпиталізовані другий священик храму протоієрей Сергій Півень, його дружина, а також чотири парафіянки.

Архієпископ Горлівський і Слов'янський Митрофан висловлює глибокі співчуття та молитовну підтримку громаді храму і сім'ям загиблих та постраждалих людей, а всіх православних християн закликає до молитви про спокій покійних, одужання поранених, якнайшвидше припинення війни та відновлення миру.

comments powered by HyperComments