У Луганську дали світло на східних кварталах і в центрі міста

Середа, 17 вересня 2014, 11:02
У Луганську енергетики поетапно підключають трансформаторні підстанції, і у багатьох житлових будинках вже з'явилося світло. Про це інформагентству CXID.info повідомили в прес-службі Луганської міської ради.
У Луганську дали світло на східних кварталах і в центрі міста

 

В основному це торкнулося на сьогодні жителів східних кварталів і центральних районів міста. Роботи з відновлення енергопостачання міста ведуться цілодобово.

КП "Луганськвода" направило всі свої основні ресурси на ліквідацію поривів на Петрівському і Айдарському водоводах  для того, щоб при поданні електроенергії насосні станції змогли забезпечити повноцінну подачу води не лише на стратегічні об'єкти, але і до житлових будинків луганчан. Перед керівником підприємства перший заступник Луганського міського голови Маноліс Пілавов поставив чітке завдання - сьогодні до кінця дня повинні запрацювати очисні споруди, і питання водовідведення має бути зняте з порядку денного.

КП "Луганський центр утилізації відходів", з відкриттям дороги на Олександрівський полігон ТБО, поступово входить в нормальний ритм роботи. Сьогодні в місті працює 18 сміттєприбиральних машин і 3 самоскиди для забезпечення своєчасного вивезення сміття, ліквідації стихійних звалищ і проблемних ділянок у приватному секторі.

Тривають роботи з відновлення зовнішнього освітлення міста. Перший заступник Луганського міського голови окремо підкреслив, що окрім основних магістралей, має бути активізована діяльність вулицями приватного сектора і внутрішньоквартальними територіями.

Міське комунальне підприємство "ЭЛУа" основний акцент сьогодні робить на прибиранні доріг, зокрема, на усуненні завалів і згорілої техніки за напрямом до Новосветлівки  і аеропорту.

comments powered by HyperComments