У Донецьку чути вибухи в районі селища шахти «Трудівська»

Четвер, 18 вересня 2014, 12:35
У Донецьку на даний момент чути вибухи і перестрілки в районі селища шахти «Трудівська», без газопостачання залишається більше тисячі абонентів і 31 підприємство, повідомляє прес-служба Донецької міської ради.
У Донецьку чути вибухи в районі селища шахти «Трудівська»

 

«18 вересня від жителів почали надходити повідомлення про вибухи і перестрілки в районі селища шахти «Трудівська». У зв'язку з цим обмежено рух автобусів за маршрутом № 42 до міської лікарні № 14. Інший громадський транспорт працює в звичному режимі», - сказано в повідомленні.

 Також говориться, що в Донецьку тривають ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених комунікаціях. Підприємство «Донецькміськгаз» сьогодні відновлює газові мережі в Київському і Петровському районах.

У Київському районі відновлювальні роботи ведуться по вул. Нєдєліна, Злітна, Бориса Горбатова, Фрунзе.

У Петровському районі – по вул. Новотроїцька, Ветеранів і на території селища шахти «Трудівська».

Станом на четвер, 18 вересня, без газопостачання в Донецьку залишаються 8 багатоквартирних будинків, 689 будинків приватного сектора, всього 1351 абонент і 31 підприємство.

У міськраді повідомили, що минула ніч в Донецьку пройшла відносно тихо, без активних бойових дій. Увечері середи, 17 вересня, було проведено артобстріл у Куйбишевському районі, в результаті було пошкоджено приватні будинки і розподільні газопроводи .

comments powered by HyperComments