"Смерч", який влучив у будинок, діти закидують камінням

Ніна Жаровська  |  Вівторок, 30 вересня 2014, 01:02
Артилерійський снаряд влучив у дачний будиночок на Луганщині. Діставати уламок ракети з будинку рятувальники відмовились. Місцеві мешканці побоюються, що снаряд іще боєздатний і може вибухнути.
"Смерч", який влучив у будинок, діти закидують камінням

Снаряд від установки «Смерч» влучив у будинок в садибному кооперативі поблизу мыста Щастя у ніч на третє вересня. Раніше сюди навіть уламки від снарядів не долітали, розповідає власник сусіднього будинку Валерій. Він та ще шестеро його родичів  переїхали з Луганська на дачу ще в травні. В ніч, коли "Смерч" розбив хату сусіда, Валерій із сімєю навіть не встиг сховатись до підвалу. Каже, чули, як щось гриміло, але на двір вийти вже не наважився. Вже вранці на місце події прибули рятувальники.

«Вони вранці приїхали. Вночі впало, і вранці вони приїхали. Ну сказали так: відсотків сімдесят, що не розірветься, ось і уся розмова», - розповідає пенсіонер Валерій, власник сусідньої садиби.

Прохід поблизу пошкодженого будинку перекрили. На цій вулиці лишились десять мешканців, кажуть, що ходити повз бояться.

«Дуже неприємно – на ставок пройти. А тут ще онучок мій каже, що хлопчаки каміння кидали по ній. Я кажу, та ти що! Так», - обурюється сусіда.

Мешканці садиб побоюються нових обстрілів садиб. Кажуть, попри перемир’я постріли чують щодня.

«Зараз віддалені вибухи – там один, два, три … ну іноді там автомати потріщать», - розповідає власник садиби. 

Мінометні обстріли міста Щастя з боку бойовиків поновились17 вересня. Наразі українські військові продовжують утримувати свої позиції поблизу міста.

comments powered by HyperComments