Бойовики стріляли в військових з АГС. Поранено семеро

Ніна Жаровська  |  Четвер, 2 жовтня 2014, 08:48
З п'ятої години вечора першого жовтня бойовики почали обстріл мосту в Щасті, де стоять українські військові. Семеро військовослужбовців дістали поранення.
Бойовики стріляли в військових з АГС. Поранено семеро

Міст, який знаходиться поблизу автостанції в місті Щастя, бойовики обстріляли з автоматичних гранатометів АГС-17 та мінометів. На цій позиції стоять українські військові, а зовсім поруч працюють мирні мешканці. Противник  відкрив вогонь близько 17.00, окрім того, в районі автостанції працював снайпер, повідомляє кореспондент "Справжньої Варти", який знаходився на місці події. Окрім мосту бойовики обстрілювали ТЕС і стадіон.

Семеро військовослужбовців дістали поранення різної ступені важкості. Це переважно осколочні поранення. Постраждалих доправили до лікарні. 

Як кажуть військові, бойовики зараз використовують "гарячі" кулі, стріляють патронами крупного калібру. Якщо раніше вони використовували патрони калібру 5,65 та снайперські 7,62, то зараз вони взяли на озброєння 12,5 калібр (на фото). Гільзи від цих куль можна знайти в районі автостанції в Щасті.

"Зафіксовано два прольоти безпілотних літальних апарати противника, які ймовірно вели розвідку положення сил АТО, - повідомили в прес-центрі оперативного командування "Північ". - Особовий склад військ оперативного командування «Північ» продовжує утримувати позиції, охороняти базові табори, блокпости, взводні опорні пункти у визначених напрямках". 

comments powered by HyperComments