Донбас

19:39
Бойовики так званої "Донецької народної республіки" отримали підкріплення.
19:31
Представники "Луганської народної республіки" присвоїли заправки, що належать компанії "Східні ресурси". Нові власники вже продають на цих АЗС бензин і дизельне паливо.
19:24
У Луганській області вибори пройдуть в п'яти округах. Про це повідомила колишня в.о. глави Луганської облдержадміністрації Ірина Веригіна.
19:16
У Луганську в ефірі радіостанції, яка підконтрольна терористам, передали повідомлення для городян про "націоналізацію" бойовиками мережі супермаркетів.
21:21
Незважаючи на домовленість про припинення вогню, у Донецьку в неділю, 28 вересня, відновилися масовані артилерійські обстріли. Потужні вибухи лунають по всьому місту. Причини з'ясувати наразі неможливо.
15:52
Силовики повідомляють про безперервну канонаду в районі Донецького аеропорту і обстріли навколо Дебальцеве.
15:47
За словами голови ОДА, було здійснено 13 пострілів з міномета по Гірському, поранені двоє місцевих жителів, які сиділи на лавочці.
23:04
З десятої ранку в місті Щастя лунають вибухи. Снаряди та осколки потрапили в місцеву лікарню, ринок і школу міліції. Постраждали до двох десятків людей. Бойовики здійснили декілька серій обстрілів. Вогонь припинився лише під вечір.
17:59
Надлишки мають ті сім'ї, в яких більше однієї квартири і однієї машини.
17:34
Ніч з 25 на 26 вересня в Донецьку була напруженою. Сильна пожежа виникла в аеропорту, а поряд з вокзалом згоріли два будинки.