Донбас

17:16
26 вересня вранці бойовики ЛНР знову обстріляли місто Щастя в Луганській області.
11:36
Жителі Київського району повідомляють про пожежу і дим.
11:27
У Луганській області за добу постраждали 2 бійці сил антитерористичної операції. Про це говориться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, передає РБК-Україна.
22:06
Третій місяць поспіль бюджетники і пенсіонери на Луганщині не отримують виплати. Гуманітарна допомога дісталась кожному другому, хто очікував на неї. Військові та добровольці діляться харчами з місцевими мешканцями. Останні ж кажуть, що протримаються так щонайбільше два місяці.
21:05
Позицію українських військових під Луганськом обстріляли з мінометів. Обстріл тривав понад дві години.
17:05
23 вересня в Луганську, як і раніше, тихо. Через сильний вітер, за словами луганчан, в деяких районах виникли нові проблеми зі світлом.
16:52
Ніч з 23 на 24 вересня пройшла неспокійно. У місті бушував ураган, крім того, не припинявся обстріл декількох районів Донецька.
18:33
Ніч з 22 на 23 вересня в Луганську пройшла спокійно. У місті тихо. У деяких районах зберігаються проблеми з електрикою і водою. Газ є. Основна проблема - відсутність води. У багатьох районах відновлено постачання електроенергії, і з'явився мобільний зв'язок.
17:53
У районі Ясинуватівського поста ДАІ обвалилася естакада. 23 вересня на об'їзній дорозі Донецька стався обвал естакади. Постраждала ділянка дороги в районі Ясинуватівського поста ДАІ.
16:50
Блок-пост під Слов'яносербськом із трьох боків оточили російські танки, повідомляють в РНБО. Документацію від російського танка Т-72 українські військові знайшли також поблизу Луганська.