Донбас

16:28
Бойовики обстрілюють позиції українських військових із мінометів. Вони відкрили вогонь неподалік від Луганська, в секторі А, повідомили "Справжній Варті" в прес-центрі оперативного командування "Північ".
11:24
Ніч в Донецьку пройшла без активних військових дій. Ранком 22 вересня в Петрівському і Кіровському районах міста чутні звуки залпів і вибухи, про що інформують самі жителі. Про це повідомляє прес-служба Донецької мерії.
19:13
Жителі багатьох районів Донецька повідомляють про віддалені залпи і вибухи. Про це говориться в повідомленні прес-служби мерії міста, пише РБК.
14:09
Кордони території, які контролювалися українськими військовими в районі Луганська, знову змінилися. Цього разу вони посунулися до лівого берега річки Сіверський Донець. Про це в ході брифінгу повідомив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий.
14:03
Вибух у Донецьку стався в результаті попадання снаряда в цех казенного заводу хімічних виробів, в якому знаходилася промислова вибухівка. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив перший заступник мера Донецька Костянтин Савінов.
22:13
19 вересня в Донецьку зберігається напружена обстановка. Вибухи і залпи чутні в Петрівському, Кіровському, Куйбишевському і Ленінському районах міста.
18:57
У Луганській області бойовики стріляли в районах Гірського, Золотого, Орєхового, Чорнухіного, Станиці Луганської, Сєверодонецька і Щастя, яке в результаті зазнало найбільшіх руйнувань.
18:49
Через неможливість доставити на фільтрувальні станції «Луганськводи» рідкий хлор, підприємства змушені припинити водопостачання у 9 міст.
12:35
У Донецьку на даний момент чути вибухи і перестрілки в районі селища шахти «Трудівська», без газопостачання залишається більше тисячі абонентів і 31 підприємство, повідомляє прес-служба Донецької міської ради.