Донбас

12:18
Працівники карного розшуку 17 вересня викрили та затримали трьох осіб, мешканців Луганської області, які займалися диверсійною діяльністю. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО.
11:02
У Луганську енергетики поетапно підключають трансформаторні підстанції, і у багатьох житлових будинках вже з'явилося світло. Про це інформагентству CXID.info повідомили в прес-службі Луганської міської ради.
10:40
17 вересня в Донецьку бойовики продовжують штурмувати аеропорт. Навколишні будинки і квартали пошкоджені.
15:32
16 вересня вранці в Донецьку один зі снарядів розірвався поряд з автобусом, що слідував за 42-м маршрутом.
15:29
У Луганську ситуація поступово заспокоюється. Лікарні та поліклініки ведуть прийом в скороченому режимі.
15:14
У Луганську з кожним днем виявляють все більше руйнувань. Внаслідок обстрілу бойовиків був зруйнований один з нових заводів міста.
20:38
Навколо Маріуполя ведеться активне будівництво третьої лінії фортифікаційних споруд. У будівництві щодня задіяні десятки одиниць техніки, сотні робочих рук. Подібна активність захисників міста викликає занепокоєння місцевих жителів. У зв'язку з цим, сьогодні, 15 вересня, на засіданні штабу оборони міста дано доручення представникам влади на місцях - роз'яснити жителям необхідність подібних споруд, наприклад, блокпостів. Про це повідомляє співтовариство "Оборона Маріуполя".
20:20
15 вересня в Донецьку, в порівнянні з попереднім днем, відносно спокійно. Періодично чути звуки вибухів. За повідомленням Донецької міської ради, вночі з 14 на 15 вересня в місті не було активних бойових дій. Станом на ранок 15 вересня обстановка в місті напружена. Звуки залпів, за повідомленнями жителів, періодично чутні в Ленінському і Кіровському районах.
19:59
15 вересня в деяких районах Луганська з'явилося світло. У місті спокійно. Луганська міськрада повідомляє: станом на 15 вересня частина будинків і районів міста підключені до електроенергії. Комунальники продовжують працювати над поверненням Луганську електрики. Відомо, що його вже подають на насосні і каналізаційні станції, щоб згодом налагодити водопостачання і забезпечити відведення стічних вод.
12:44
У районі Донецького аеропорту чутні артилерійські залпи. Про це повідомляють РІА Новини з посиланням на бойовиків.